Hem » Barnprodukter » Barnserviser/Tallrikar » Måltidsset Minecraft TNT

Måltidsset Minecraft TNT

1 2 3 4 5
(4.5/5) Baserat på 8 betyg.
109,00 SEK Ord. Pris (119,00 SEK)

Beskrivning

Vi presenterar Måltidssetet Minecraft, en fantastisk frukost/lunch/middagsuppsättning med dina favorit Minecraft-karaktärer! Tillverkad av miljövänliga och återvinningsbara material, den här produkten är inte bara rolig för barn utan främjar också hållbarhet. Dessutom är det BPA-fritt för att säkerställa säkerheten för dina små.

Tillverkad av slitstark plast, är denna uppsättning byggd för att motstå det dagliga slitaget av måltiderna. Varje uppsättning innehåller en 26 cl mugg, en tallrik, och en skål, ger allt ditt barn behöver för en komplett matupplevelse. Och med sin livfulla rosa färg kommer denna uppsättning säkert att ge en touch av spänning till varje måltid!

Älskad av barn och betrodd av föräldrar, Måltidsset Minecraft kommer till dig av det kända varumärket Minecraft. Med de älskade Minecraft-karaktärerna till ditt matbord är detta set perfekt för att uppmuntra ditt barns fantasi under måltiden. Missa inte detta måste-ha set som kombinerar funktionalitet, stil och miljömedvetenhet i ett fantastiskt paket!

Specifikationer

Artnr: EBM2282
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme
pban
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om
Du kanske också är intresserad av
  • 59,00 SEK