Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.


Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.
Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.
När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

OBS : Ånger gäller inte brutna förpackningar på sängtextiler.


Privat Policy GDPR

Det sätt vi hanterar information följer Dataskyddsförordningen GDPR.

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt e-postadress och/eller ditt organisationsnummer. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig samt att använda i marknadsföringssyfte. Du har enligt lag rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. 

Dina uppgifter kommer att lämnas ut till Klarna som är våra betalningsleverantörer, samt det fraktbolag vi skickar med i vårt fall dhl eller postnord.

Vi förbinder oss att inte på något sätt sälja vidare, förmedla eller lämna ut era uppgifter till obehöriga.

E-post

Som kund till oss får ni mail om vad som rör er beställning, leveranser och betalning. Ni kan också få information och nyhetsbrev direkt kopplade till vårt erbjudande och verksamhet. Är ni intresserade av att få våra nyhetsbrev måste ni aktivt klicka i rutan Prenumerera på nyhetsbrev i kassarutan, eller registrera er för nyhetsbrev i sidfoten på vår sida.

Vid sådana nyhetsbrev som genereras per automatik kan ni enkelt avboka/avprenumerera er via en länk längst ner i nyhetsmailet.

Vi säljer aldrig vidare några mailadresser.

 

Garanti

Fyndutbudet.se lämnar 1 års fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges.


Leveranser

Leveranstiden är normalt 1-5 arbetsdagar.
Fraktkostnaden är 49kr, Frifrakt vid köp över 600kr

Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.
Vi skickar allt med Posten.


Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 200:-


Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.


Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.