Hem » Barn » Babygym för mage
  • Babygym för maglägesträning
  • Babygym mage
  • Träning för spädbarn

Babygym för mage

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
699,00 SEK

Beskrivning

Babygym på mage – UNDERLÄTTA MAGLÄGETRÄNINGEN FÖR DITT BARN!

Detta unikt utformade babygym på mage gör det så mycket enklare för både barn och föräldrar! Barnet får ett bekvämt stöd av kudden under bröstet som gör det enklare för barnet som då orkar ligga en längre tid på mage. De roliga leksakerna i trä gör det dessutom roligare att ligga kvar då de får något att smaka på, leka och pyssla med.

Användning av produkten förhindrar att barnet drabbas av sned huvudform/ plattbakhuvud (skallasymmetri). Många barn idag ligger hellre på rygg sedan rekommendationen om att sova på rygg istället för mage började. Idag drabbas tyvärr många barn av skallasymmetri vilket kan leda till att hjärnan i värsta fall inte kan utvecklas optimalt.

Gymmet kan du lätt ta med dig överallt då det enkelt viks ihop och blir en snygg väska.

Swedish Mini Design har tillsammans med sjuksköterska, sjukgymnast och läkare designat och utvecklat detta unikt utformade babygym där barnen ligger på mage och stärker sina ryggmuskler, nackmuskler samt utvecklar sina koordinationsrörelser. Läkare, sjuksköterskor och sjukgymnaster rekommenderar att barn i tidig ålder ska ligga på mage flera gånger om dagen under vaken tid.

Leksakerna i trä är av FSC-märkt (ansvarsfullt skogsbruk) lönnträ, giftfritt och säkert material. Träprodukterna tål ej blötläggning utan torkas av med en fuktig trasa vid behov. Tyget tål att tvättas i 40 grader normaltvätt, tyget är även lätt att torka av vid behov. Instruktioner och CE-märkning finns på produkten.

Det finns en rosa/vit variant samt en grå/vit variant

Tillverkad i Sverige

Märke: Swedish mini design

Storlek:  utfälld:72x38cm  ihopfälld: 38x28x8cm

Specifikationer

Artnr: Ebm9001
Lagerstatus: I lager
  • Specifikation 1 på vara: 15

Omdöme

Lämna ett omdöme

6ms6
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om